Uw Leverancier in Auto Onderdelen en Adviseur op maat!

BEL ONS DIRECT   APP ONS DIRECT   MAIL ONS DIRECT

Privacy Policy

ORANGE AUTOMOTIVE respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.

ORANGE AUTOMOTIVE zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.


ORANGE AUTOMOTIVE gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

• Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres , betaalgegevens en diverse gegevens van het voertuig nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

• Om het winkelen bij ORANGE AUTOMOTIVE zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.

• Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven door ons een e-mail te sturen.


ORANGE AUTOMOTIVE verkoopt uw gegevens niet.
ORANGE AUTOMOTIVE zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

 

  NIEUW 05-2018 --> UITLAAT EINDDEMPERS MIDDENDEMPERS!!! <-- Onze leveringsprogramma: Filterpakket - Gasveren - Remmen - Schokdempers - Distributieriemset - Draagarmen - Wiellagers - Luchtmassameters - Multiriem - Smeermiddelen!!!  

 

© 2017 www.orangeautomotive.nl

Algemene Voorwaarden | Privacybeleid | Bestellen & Verzenden